Smitloopbaan en re-integratie

Marleen
_____

Met meer dan 15 jaar ervaring in het coachen van individuen en teams, voel ik het als een voorrecht expert te mogen zijn in het geven van inzicht in persoonlijke talenten, het formuleren van persoonlijke doelen en het vinden van een eigen missie in het leven.
Ik ben talentencoach, systemisch coach en loopbaancoach met een passie voor het ondersteunen van mensen die willen leven vanuit hun kern of ziel en persoonlijke doelen willen bereiken.
Mijn werkwijze is “van hart tot hart”, met het idee dat iedereen uniek is en dat ieder mens uitdagingen en doelen heeft. Mijn benadering is begripvol, persoonlijk en respectvol. Ik confronteer, prikkel en stimuleer graag op een vriendelijke en heldere wijze en het liefst met een vleugje humor.
Ik nodig je uit diepgaand en eerlijk naar jezelf te kijken om zo van binnenuit te leven naar eigen waarden in plaats van naar de verwachtingen van anderen. Ik ondersteun je graag in het gebruiken van jouw intuïtie en innerlijk kompas.
Samen met jou ga ik op zoek naar wat jij hier te doen hebt in het leven. Wat is jouw missie en hoe ga je die bereiken? Hoe ga je om met ongemak en met zaken die jou belemmeren op jouw pad?
Waar jouw talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruizen, daar ligt jouw roeping! (Aristoteles)

Thema’s waarbij ik je kan ondersteunen
– Loopbaanvraagstukken
– Levensvragen
– Zingeving
– Het doorbreken van patronen
– Het vinden van jouw eigen doelen en missie
– Het leven naar eigen waarden

Coachmethodes:
Talentenspel van Willem Glaudemans
– Systemisch coachen vanuit de visie van Bert Hellinger
– Acceptance and Commitment Therapie
– Diverse loopbaantools
– Facet 5 gebaseerd op de Big 5 theorie